VCK NV

Dit project kadert in een masterplan opgemaakt voor de dorpskernuitbreiding van de gemeente Wellen.

Concept & Uitvoering

Het gebouw is ingeplant rond een nieuw dorpsplein met parkeerruimte voor de naastliggende nieuwbouwwinkel.

Het gebouw zelf is opgevat als een langwerpige doos die het plein aan de linkerzijde omsluit. Op het gelijkvloers is er een commerciële ruimte voorzien en achteraan het gebouw bevinden zich de parkeergarages van de nieuwbouwappartementen die bovenop de winkel zijn voorzien. Op de 1e en de 2e verdieping zijn 2 luxe loftappartementen voorzien met een groot terras aan de voorzijde en een kleiner ingesloten terras aan de achterzijde voor één van de slaapkamers en het bureau.

ontwerp: 2000
opdrachtgever: VCK NV projectdevelopment
ligging: Wellen
uitvoering: 2001-2002
1 · 2 · 3