Verbouwing S

Het bestaand hoofdvolume met hellend dak wordt volledig gerenoveerd. De bestaande achterbouwen worden afgebroken en vervangen door een nieuwe achterbouw.

Concept & Uitvoering

Bij deze renovatie wordt het bestaand hoofdvolume met hellend dak volledig gerenoveerd. Zowel de gevels als het dak krijgen een isolatiepakket aan de buitenzijde. De gevels van de bestaande woning worden afgewerkt met een witte gevelbepleistering. De gevels van de nieuwe achterbouw krijgen een houten gevelbekleding.

De bestaande veranda en achterbouwen worden afgebroken en worden vervangen door een nieuwe achterbouw. Om het natuurlijk daglicht optimaal te laten binnenvallen in de bestaande ruimtes op het gelijkvloers is deze nieuwe achterbouw met hoog plafond uitgevoerd en hoge raampartijen.

Het gelijkvloers wordt volledig opengewerkt zodat er een grote open ruimte ontstaat.

ontwerp: 2012
opdrachtgever: S
ligging: Neeroeteren
1 · 2 · 3