Nieuwbouwwoning S - V

Deze nieuwbouwwoning is een hedendaags bouwproject met een moderne vormgeving.

Concept & Uitvoering

Aan de voorzijde van de woning is de inkom voorzien met links de carport en rechts een bergruimte. Aan de achterzijde van de woning is de leefkeuken voorzien met annex zithoek. Grote raampartijen in de achtergevel laten het daglicht maximaal naar binnenstromen. Tevens creëren deze raampartijen een open zicht naar de achtergelegen tuin. Op de verdieping die terugliggend is voorzien tov het gelijkvloers bevinden zich de nachtfuncties. Het plat dak geeft de woning een modern en blokvormig volume. Om het geheel sober en introvert te houden is slechts één gevelmateriaal voorzien in donkerbruine gevelsteen.

ontwerp: 2010
opdrachtgever: S - V
ligging: Lummen
uitvoering: 2011-2013
1 · 2 · 3