Verbouwing Y

Grondige verbouwing en uitbreiding van zonevreemde woning, waarin het bestaande volume voelbaar aanwezig blijft.

Concept & Uitvoering

De woning wordt grondig gerenoveerd met veel respect voor het bestaande karakter. De bestaande bijgebouwen worden afgebroken en vervangen door een nieuw volume in houtskeletbouw. Dit nieuwe volume wordt afgewerkt met een rood- bruine gevelsteen dat in mooi contrast staat met de houten gevelbekleding van het bestaande volume.

Intern worden de ruimtes op het gelijkvloers open getrokken en wordt er een maximale beleving in combinatie met de omringende natuur gecreëerd. Door de woning ook op de verdieping uit te breiden, ontstaat de mogelijkheid om enkele slaapkamers en een badkamer extra te voorzien.

 

ontwerp: 2015
opdrachtgever: Y
ligging: Tessenderlo
1 · 2 · 3 · 4